woensdag 21 november 2012

Snail mail....

ook wel slakkenpost genoemd is nu helemaal hip! Niks geen snelle tweets, rappe e-mails of vlugge facebook berichten, maar gewoon weer ouderwets post versturen.
Snail-mail is een nieuwe superleuke website waar je heel veel idee├źn vindt om je post op een leuke manier te versturen.

Snail-mail heeft ook een forum waar je lid van kan worden om mee te doen met slakkenpost, swaps, postkaarten versturen of een brief schrijven. Je kan ervoor kiezen om alleen binnen Nederland te versturen, maar slakkenpost naar het buitenland versturen kan ook!
Behalve de idee├źn en het forum staat er nog veel meer op de website! Blogverhalen, tips, een internationaal gebruikte woordenlijst en webwinkels met bijzonder artikelen, waaronder Zoomaar... een kado.
Ga zeker een kijkje nemen bij Snail-mail, het is echt de moeite waard!

Post versierd met een handgemaakt kadolabel en lint van Zoomaar... een kado
Post versturen is zowiezo heel erg leuk, maar je post versieren is nog leuker!
Zoomaar... een kado verkoopt prachtige stempels van Studio Stempel. Wat deze handgemaakte stempels zo bijzonder handig maakt is het doorzichtige arylblok. Zo kan je precies zien waar je stempelt. En ben je klaar met je post, kaart, brief, envelop of kadootje te stempelen? Dan haal je de stempel van het acrylblokje af, spoelt hem af onder lauwwarm water met een beetje sop en je bergt je stempel weer schoon op!

Gestempeld strikje
Stempel strikje € 7,50

In de webwinkel vind je nog veel meer prachtige stempels van Studio Stempel.
Niet alleen stempelen is leuk, maar je post en/of je cadeautje versieren met een label ziet er gelijk veel vrolijker uit!
De handgemaakte labels van Zoomaar... een kado zijn er in verschillende vormen, kleuren en maten.
Kadolabels per 10 stuks verpakt voor  € 1,-
Rond, vierkant, voor op een brief, of envelop, aan een kadootje, er is keuze genoeg!
Ook voor de kerstpost zijn er verschillende labels. Er zitten 10 verschillende labels in een verpakking. Wil je er gelijk 2,5 mtr. lint bij? Dat kan! Het lint zit op een mooi houten klosje en de labels & lint zitten in een luxe verpakking. Leuk om zelf te gebruiken, maar ook om cadeau te geven!

10 Kerstkadolabels & 2,5 mtr. Lint op houten klosje € 2,75
 
10 Kadolabels & 2,5 mtr Lint op houten klosje € 2,75

Wil je je snail-mail op een heel bijzondere manier versieren? Gebruik dan deze handgemaakte bloemapplicaties. De ontvanger kan het bloemetje op een sjaal, muts, tas bevestigen, of als broche gebruiken. Dubbel plezier!
Handgemaakte bloemapplicatie € 2,50
En.....al genoeg inspiratie gekregen om ook een snail-mailer te worden? Dan wens ik je heel veel plezier en creatieve fantasie toe met het versturen van je slakkenpost.


Groetjes Zoomaar... een kado
Geen opmerkingen:

Een reactie posten