maandag 30 juli 2012

Sieradendoos

Als klein meisje had ik al een sieradendoosje en nu als groot meisje heb ik nog steeds een prachtige houten sieradendoos. Mijn dochter bewaard haar armbandjes, ringetjes en oorbellen ook in een sieradendoos en zelfs mijn zoon bewaard zijn stoere jongens armbanden in een opbergdoos met een grappige robot erop.

opbergdoos met robot

Deze leuke opbergdoosjes worden door de jongens voor veel verschillende spullen gebruikt. Stoere jongens sieraden, stenen, schelpen, geknutselde dingen, het gaat allemaal in hun schatkist.opbergdoos met autoweg


En ze worden ook gebruikt als spaarpot. In het ene vak gaat het muntgeld, in het andere vak het papiergeld.


opbergdoos met antieke auto's

Voor de meisjes heeft Zoomaar... prachtige sieradendozen gemaakt. Aan de binnenzijde van het deksel zit een grote spiegel. Aan het deksel is een lint bevestigd, zodat de deksel open blijft staan. In de sieradendoos zit een uitneembaar bakje met 5 vakken. Daaronder zit dan nog een groot opbergvak. In de vakken kan je oorbellen, ringen, hangertjes en dergelijke opbergen. In het grote vak is er genoeg ruimte voor kettingen en armbandjes.
De sieradendoos is wit geschilderd en de deksel is versierd met een lief stofje met bijpassende lintjes en natuurlijk ontbreekt de mooie handgehaakte Ierse bloem niet. Ook de bloem is versierd met een knoopje of button en een strikje.


sieradendoos roze vogeltjes en groene bloem

 De sieradendoos is er in verschillende kleurstellingen.

sieradendoos zijde met felroze bloem
 De afmeting van de sieradendoos is: 10,5 cm hoog x 17 cm breed x 14 cm diep.


sieradendoos vogeltjes en rode bloem


De prijs voor deze prachtige sieradendozen is:  € 19.95.
Behalve de sieradendoos met zijde. Deze kost € 22.50.Geen opmerkingen:

Een reactie posten