woensdag 18 juli 2012

Haarknipjes en 2 leuke aanbiedingen

De afgelopen dagen heb ik alle laatjes weer opengetrokken van mijn speciale ladekastje en omgekeerd op de tafel. De tafel lag weer bezaaid met alles wat je nodig hebt om leuke, lieve, schattige en vrolijke haarknipjes te maken. Stansapparaat en mooi linnenkarton erbij en aan de slag!

Haarknipjes 3 cm met een roosje
De haarknipjes en schuifjes worden verkocht per set en in verschillende maten. Kleine knipjes (3 cm) voor babyhaartjes en kleine meisjeskapsels. Grotere knipjes (4,5 cm) voor grotere meisjes en extra grote knippen (7 cm) voor tienermeiden of meiden met een dikke bos haar.

Haarknip 7 cm met gezichtje

 En vind je een knipje te groot? Er zijn ook schattige haarschuifjes.

Haarschuifjes
Alles is met de hand gemaakt en natuurlijk zitten de haarknipjes en haarschuifjes op een mooi zelfgemaakt en gestempeld kaartje. Zodat het echt een feestje is om de mooie knipjes weg te geven. Je kan ze natuurlijk ook gewoon voor je zelf kopen ;-) De nieuwe knipjes die op de foto's staan, vindt je nog niet in de webwinkel, maar je kan ze al wel bestellen door mij te mailen welke je wilt hebben.

Haarknipjes 3 cm met een glimbloemetje

De babyknipjes kosten €2,95
De grotere haarknipjes kosten € 4,95
Extra grote haarknippen kosten € 7,50
En de haarschuifjes kosten € 2,95

In de webshop staan nog veel meer haarknipjes netjes op kleur en maat gesorteerd.
En bij het openen van dit blog hoort natuurlijk een leuke aanbieding :-)

Tot en met 15 augustus krijg je bij een haarknipjesbord en een sieradendoos 2 sets haarknipjes naar keuze kado. De extra grote haarknippen (7 cm) doen niet mee aan deze aktie.


En in de maand juli krijg je 15% korting op je bestelling!! Ongeacht bestelwaarde. De maand duurt nog een 2 weken, dus kom gezellig shoppen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten